La Primavera

Nederlands English Italiano

La Primavera

Marche –  Pesaro e Urbino – Pergola

VAI-044

La Primavera
Beschrijving:

La Primavera – Max aantal personen: 16

Onze B & B La Primavera is gelegen in de prachtige glooiende heuvels boven Pergola, in de regio De Marken.

Het uitzicht strekt zich aan de ene kant uit naar de bergen Monte Catria en Acuto, en aan de andere kant over de gehele Cesano vallei tot aan Monte Conero bij Ancona. Op deze mooie plek verhuren wij 4 B & B kamers, welke zeer ruim zijn en geschikt tot max. 6 personen. Ook hebben alle kamers een lichte ruime badkamer en een entree welke uitkomt op onze grote tuin.

Op diverse plekken in onze tuin kun je heerlijk zitten, waar je onder het genot van een espresso of drankje kunt genieten van ons adembenemende uitzicht, over de bergen, de vallei en diverse borgo’s in de omgeving. Wij serveren dagelijks onder onze veranda een uitgebreid ontbijt, wat bestaat uit veel zelf gemaakte producten; waaronder heerlijke jam, vers gebakken brood, crostata en ciambellone. En onze kippetjes leggen, voor de liefhebbers, de verse eitjes. Ook kunnen onze gasten een aantal keer in de week bij ons aanschuiven om samen met ons te eten. De maaltijden bereiden wij met seizoensproducten van eigen teelt of uit de directe omgeving, waaronder onze saffraan.

In Maart 2020 realiseren we een zwembad zodat onze gasten een verfrissende duik kunnen nemen. We houden ons, naast verhuur van onze kamers, ook bezig met kleinschalige landbouw, o.a. de biologische teelt van saffraan, olijven, en granen. Het realiseren van een paardenhouderij is onze volgende stap, de paarden gebruiken wij ook voor tochten in de omgeving.

La Primavera1 La Primavera2 La Primavera3
Type accommodatie:
Agriturismo, B&B,
Voorzieningen:
Ontbijt, Diners, Zwembad, Wifi, Outdoor activiteiten, Honden toegestaan,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Jac en Ellen Rietveld – Cornelissen
adres: Frazione Monterolo 71
Plaats: Pergola
Postcode: 61045
Provincie: Pesaro e Urbino
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  00393494016671
Telefoon 2: 0031613212573
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
La Primavera op Google maps
Geplaatst in .

Comments on La Primavera