Valle degli Olivi

Nederlands English Italiano

Valle degli Olivi

Campania –  Salerno – Roccagloriosa

VAI-051


Beschrijving:

Valle degli Olivi – Max aantal personen: 7

Vakantiehuis Valle degli Olivi “Rustig gelegen, vrijstaande, rustieke woning met naar alle zijden een fantastisch uitzicht.”

Vakantiehuis Valle degli Olivi nabij een van de mooiste kusten van Italië, is een vrijstaand huis op 8000 m2 grond nabij het, uit de middeleeuwen stammende, dorpje Roccagloriosa. Het vakantiehuis ademt de typisch lokale sfeer door zijn uit natuursteen opgetrokken muren, oude dakpannen en kastanje plafonds. Het uitzicht is naar alle kanten fantastisch en de privacy is groot. Een van de mooiste plekken van Cilento zei de eigenaar toen hij ons Valle degli Olivi liet zien.

Het grondstuk wordt aan één kant begrensd door een klein beekje die voor de watervoorziening zorg draagt. Valle degli Olivi is een uit natuursteen opgetrokken huis in de typisch lokale, boeren stijl. Het uitzicht is naar alle kanten adembenemend.

Vanuit het huis ziet u het bijzonder mooie en authentieke bergdorpje Roccagloriosa liggen. Verder doet het gebied zijn naam Valle degli Olivi eer aan: vele honderden jaren oude olijfbomen omgeven dit vakantiehuis. Ook de vele reusachtige eiken benadrukken het bijzondere natuurlijke karakter van deze fraaie omgeving. De geluiden die u zult waarnemen zijn afwisselend de bellen van de koeien, de geiten of schaapskuddes die in de bergen of dalen grazen.

Tegen de avond kunt u een uil horen roepen. Het uit natuursteen opgetrokken huis met zijn oude dakpannen en kastanje plafonds ademt de lokale boeren sfeer.

Valle degli Olivi1 Valle degli Olivi2 Valle degli Olivi3
Type accommodatie:
Vakantie villa,
Voorzieningen:
Wifi, Wasmachine, Honden toegestaan,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Ger Eikendal
adres: Kraneweg 117
Plaats: Roccagloriosa
Postcode: 9718
Provincie: Salerno
Regio: Campania
Regiogroep: zuid Italië
Telefoon 1:  0031 503131439
Telefoon 2: 0031 629308463
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Valle degli Olivi op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Valle degli Olivi