B&B Villa Lavanda

Nederlands English Italiano

B&B Villa Lavanda

Puglia –  Bari – Noci

VAI-043


Beschrijving:

B&B Villa Lavanda – Max aantal personen: 7

Villa Lavanda is een B&B voor rustzoekers die tenminste 18 jaar zijn. Gelegen op het platteland van Noci (8,6 km) en gemakkelijk te bereiken vanaf vliegveld Bari en de autostrada. Vliegveld Brindisi is iets verder weg, maar ook goed te doen.

De villa is omgeven door veranda’s waar je altijd wel een lekker plekje vindt om te relaxen en meestal wordt ook het ontbijt hier opgediend.

Onze gasten kunnen van hieruit een groot deel van Puglia ontdekken: bijv. Bari, Taranto, Monopoli, Martina Franca en de Itrie Vallei, Matera, Alberobello (17 km) en de stranden aan zowel de Adriatische als de Ionische Zee.

We hebben 3 kamers altijd met privé badkamer en er is een gastenlounge met koelkast/honesty bar. Inbegrepen zijn ochtendjassen en Crocs en een heerlijk uitgebreid ontbijt, waarbij we rekening houden met je wensen. Op je kamer ook mijn Pugliaboek over de omgeving en een lijst met aanbevolen restaurantjes.

Op 150 m. aan dezelfde privé weg een Agriturismo dat enkele dagen per week geopend is, waaronder voor de zondagse lunch. Je kunt lopend uit eten gaan dus. Op 1,5 km ook een Agriturismo waar je op zondag eveneens aan de lunch met vast menu kunt deelnemen, maar ze zijn ook op zaterdagavond geopend.

Ligt jou droomhuis in Puglia? Behalve de schitterende streek zijn er nog verdere voordelen, bijv. de eerste 10 jaar van je verblijf ingeval het niet om een 2e woning gaat, maar om je hoofdverblijf, betaal je over je inkomen uit het buitenland maar 7% flattax mits de woning gelegen is in een gemeente met minder dan 20.000 inwoners.

Maar ook voor een 2e woning, of dat nu voor jezelf is of als belegging, kan zeer interessant zijn. Nu je in Nederland vaak nog bij moet betalen aan de bank voor het bewaren van je spaargeld, kan het heel interessant zijn het te investeren in een huis in Puglia. Vooral huizen met zwembad vinden gretig aftrek. Dit is tijdens en na de Coronacrisis flink toegenomen, ondermeer omdat ook Italianen uit het Noorden van het land Puglia “herontdekt” hebben.

Ik kan je begeleiden vanaf het zoeken en vinden tot het passeren van de akte.”

Type accommodatie:
B&B,
Voorzieningen:
Ontbijt, Diners, Wifi, Wasmachine, TV, gastenlounge met NL en Vlaamse TV en honesty bar
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Jenny Stolk
adres: S.P. 116 Noci per Castellaneta 102/A
Plaats: Noci
Postcode: 70015
Provincie: Bari
Regio: Puglia
Regiogroep: zuid Italië
Telefoon 1:  00390804949904
Telefoon 2: 00393356947038
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
B&B Villa Lavanda op Google maps
Geplaatst in .

Comments on B&B Villa Lavanda