B&B Villa Lavanda

Nederlands English Italiano

B&B Villa Lavanda

Puglia –  Bari – Noci

VAI-043

Villa Lavanda
Beschrijving:

B&B Villa Lavanda – Max aantal personen: 7

Villa Lavanda is een B&B voor rustzoekers van alle leeftijden. Echter geen kinderen onder de 10 jaar en dat slechts af en toe een keer in de zomervakantie.

Gelegen op het platteland van Noci (8,6 km) en gemakkelijk te bereiken vanaf vliegveld Bari en de autostrada. Vliegveld Brindisi is wat verder weg.

De villa is omgeven door veranda’s waar je altijd wel een lekker plekje vindt om te relaxen en meestal wordt ook het ontbijt hier opgediend.

Onze gasten kunnen van hieruit een groot deel van Puglia ontdekken. Bijv. Bari, Taranto, Monopoli, Martina Franca en de Itrie Vallei met bijv. Ostuni, Polignano A Mare, Matera, Alberobello natuurlijk (17 km) en de stranden aan de Adriatische en de Ionische Zee.

We hebben 3 kamers, altijd met privé badkamer en er is een gastenlounge met NL en Vlaamse TV en koelkast/honesty bar. Inbegrepen o.a. strandlakens, picknickkleed, ochtendjassen en Crocs, een heerlijk uitgebreid ontbijt, waarbij we rekening houden met je wensen. Op je kamer ook mijn Pugliaboek, dat je gids kan zijn hier in de omgeving en een lijst met aanbevolen restaurantjes.

Het is mogelijk bij ons een gastendiner te bestellen (ook vegetarisch) en deel te nemen aan kook workshops.

Op 150 een Agriturismo waar je op zondag kunt deelnemen aan een Pugliese lunch en op 1,5 km kun je, ook bij een Agriturismo, op vrijdag- en zaterdagavond a la carte eten en op de zondag is er ook een vast menu.

Type accommodatie:
B&B,
Voorzieningen:
Ontbijt, Diners, Wifi, Wasmachine, TV, gastenlounge met NL en Vlaamse TV en honesty bar
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Jenny Stolk
adres: S.P. 116 Noci per Castellaneta 102/A
Plaats: Noci
Postcode: 70015
Provincie: Bari
Regio: Puglia
Regiogroep: zuid Italië
Telefoon 1:  00390804949904
Telefoon 2: 00393356947038
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
B&B Villa Lavanda op Google maps
ads by Google
Geplaatst in .

Comments on B&B Villa Lavanda