Country house Montesoffio

Nederlands English Italiano

Country house Montesoffio

Marche –  Pesaro e Urbino – Terre Roveresche

VAI-035


Beschrijving:

Country house Montesoffio – Max aantal personen: 30

Een groene oase van RUST op een kleine heuvel met een wijn-, olijf- en boomgaard, in een vredige vallei ver van het verkeer en slechts 25 minuten van stranden en bergen.

Montesoffio wordt omringt door natuur, kleurrijk akkerland en middeleeuwse stadjes in het prachtige heuvelland van de regio Le Marche.

Kies een van de comfortabele APPARTEMENTEN (ook voor minder validen) of een grote B&B KAMER en wordt ‘s morgens wakker met een plons in het ZWEMBAD (6 x 12). Laat je verwennen met een ontbijt op het terras en geniet van ons zelfgebakken volkorenbrood en onze eigen gemaakte jams uit de tuin. In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we GRATIS WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen gaan lekker hun gang op de TRAMPOLINE en de aparte SPEELPLEKKEN rondom het huis.

De Nederlandse eigenaren wonen zelf op het landgoed, zodat ze iedereen met raad en daad kunnen bijstaan over de te bezoeken stranden, steden en dorpen (Urbino, Fano, Fabriano, Senigallia, Mondavio, Corinaldo), natuurparken (Frasassi, Furlo, Conero, Apennijnen) en de talloze nabij gelegen wijncantina’s, markten, outlets en restaurants.

Zij bakken brood voor hun gasten en een paar keer in de week dekken ze de LANGE TAFEL en organiseren een diner buiten in de tuin, of steken de BBQ of houtoven aan en serveren de knapperigste dunne PIZZA’S. Samen heerlijk eten, lekker kletsen en ontspannen onder de warme sterrenhemel.

In het voor- en naseizoen faciliteren we cursussen, jubilea en feesten.

Type accommodatie:
Agriturismo, Appartementen, B&B,
Voorzieningen:
Ontbijt, Diners, Zwembad, Wifi, Wasmachine, Wasservice, TV, Honden toegestaan,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Emile & Anja
adres: Località Montesoffio 5
Plaats: Terre Roveresche
Postcode: 61038
Provincie: Pesaro e Urbino
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  +31 (0)644172608
Telefoon 2: +39 3347798192
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Country house Montesoffio op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Country house Montesoffio