Case San Bartolo

Nederlands English Italiano

Case San Bartolo

Marche –  Pesaro e Urbino – Fiorenzuola di Focara

VAI-021


Beschrijving:

Case San Bartolo – Max aantal personen: 6

Het landgoed Case San Bartolo ligt in een privé bos van drie hectare middenin het beschermd natuurgebied Monte San Bartolo, een groene heuvelachtige gebied in het noorden van de regio Marken, op een hoogte van 170, aan de Adriatische zee.

Een centrale ligging vlakbij het strand en toch in de prachtige natuur. Het bestaat uit drie ruime en elegante appartementen, die volledig ingericht zijn en van alle gemakken voorzien. In het park is er een groot zwembad met natuurlijke reiniging door zout hydrolyse, dus chloor vrij, met een fantastisch panoramisch uitzicht op het kasteel van Gradara.

Het zwembad is omgeven door een prachtige tuin vol kruiden en bloemen en volledig omheind. Iedereen kan in het park zijn eigen plek vinden om rustig een boek te lezen of samen een glas wijn te drinken en de omgeving is prachtig om te wandelen of te fietsen. (Voor de kinderen is ruimte genoeg om te spelen of wandelen in het bos onder het zwembad.)

Case San Bartolo is de ideale bestemming voor reizigers/familie die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving aan de kust en in contact met de natuur om de schoonheid van de regio Marche te ontdekken.

Type accommodatie:
Appartementen, Vakantie villa, Countryhouse,
Voorzieningen:
Zwembad, Wifi, Wasmachine,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Simonetta Ricciardo Koers
adres: Strada Panoramica Adriatica 343
Plaats: Fiorenzuola di Focara
Postcode: 61121
Provincie: Pesaro e Urbino
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  +31 (0)641240008
Telefoon 2: +39 3385407660
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Case San Bartolo op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Case San Bartolo