Casa Sirena

Nederlands English Italiano

Casa Sirena

Sicilia –  Palermo – Cefalù

VAI-024

Casa Sirena
Beschrijving:

Casa Sirena – Max aantal personen: 4

Casa Sirena is onze vakantiewoning op Sicilië in de omgeving van het middeleeuwse stadje Cefalu.

Het huis staat op een berghelling en heeft een geweldig panorama uitzicht op de omgeving van Cefalu, de kust en de Middellandse Zee. Het huis en de locatie worden door onze gasten zeer hoog gewaardeerd. Het huis heeft een heerlijke semi buitenkeuken direct aansluitend op het ruime terras voor het huis.

s’ Zomers speelt het leven op Sicilië zich buiten af dus ook het koken en eten. Daarnaast heeft het huis een royale woonkamer, een grote slaapkamer en een nieuw ingerichte badkamer. In de woonkamer staat een ‘bedbank’ voor twee extra slaapplaatsen. Voor het huis bevindt zich een grote boomgaard met allerlei fruit- en olijfbomen.

De rust in de omgeving is overweldigend. Het huis ligt op de rand van het natuurpark Parco delle Madonie, een uitgestrekt en ongerept berggebied met veel mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te genieten van de natuur of voor een tripje met de auto.

Zon, zee en uitgestrekte zandstranden vindt u volop in de omgeving van Cefalu. Voor de kinderen is er een tropisch zwemparadijs in de buurt. Met de auto ben je zo in de groene bergen van het Madonie gebied met zijn kleine middeleeuwse stadjes zoals Castelbuono, Polizzi Generosa, Petralia Soprana and Sottana, Collesano and Pollina.

Door de centrale ligging is Cefalu de perfecte basis om van daaruit de bezienswaardigheden van het eiland te bezoeken en Sicilië in al zijn facetten te beleven.

Casa Sirena1 Casa Sirena2 Casa Sirena3
Type accommodatie:
Countryhouse,
Voorzieningen:
Wifi, Wasmachine, TV, Honden toegestaan,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Gerrit & Teresa Pot
adres: via dei Salici
Plaats: Cefalù
Postcode: 90015
Provincie: Palermo
Regio: Sicilia
Regiogroep: zuid Italië
Telefoon 1:  +31 651198030
Telefoon 2:
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Casa Sirena op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Casa Sirena