Borgo Belfiore

Nederlands English

Borgo Belfiore

Marche –  Ancona – Arcevia

VAI-031


Beschrijving:

Borgo Belfiore – Max aantal personen: 50

Reeds meer dan 10 jaren verhuren wij, Susanne Uhl en Pieter Vening, onze met veel liefde en passie in 2007 geheel gerestaureerde borgo nu met 13 appartementen en een grote pool in de olijfgaard.

Met 4 ruime 2 persoons appartementen en alle andere voor meerdere personen vinden onze gasten met of zonder kinderen een oase van rust midden in de natuur en fantastische uitzichten. Alles op 6 auto minuten van Arcevia met supermarkten, diverse terrasjes, dokterspost en het dichtstbijzijnde restaurant op loopafstand.

De mooie zandstranden van Senigallia vindt met 35 min rustig rijden. Richting kust zijn historische stadjes zoals Corinaldo, Ostra en onze gasten vermaken zich ook prima met een wandeling direkt weg van de borgo naar de achterliggende beboste heuvels. Het natuurpark Gola della Rossa e di Frasassi bieden natuurliefhebbers niet alleen een van de mooiste grotten maar ook een klimpark voor jong en oud.

Onze gasten kunnen desgewenst deelnemen aan diverse gezamenlijke activiteiten. Zelf op pad met door ons gegeven specifieke informatie blijft natuurlijk ook een optie. Zo vindt u wellicht net die plekjes die goed aansluiten bij uw specifieke interesses die uw vakantieverblijf in onze Le Marche nog plezieriger zullen maken. Nog veel te zien en te beleven dat zeggen ook veel terugkomende gasten. Fijn om gasten blij te zien vertrekken en enthousiast weer opnieuw terug te komen op onze borgo vakantie te vieren.

Borgo Belfiore1 Borgo Belfiore2 Borgo Belfiore3
Type accommodatie:
Appartementen, Countryhouse,
Voorzieningen:
Diners, Zwembad, Wifi, Outdoor activiteiten, Wasmachine,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Pieter & Suzanne
adres: via s.apollinare 70
Plaats: Arcevia
Postcode: 60011
Provincie: Ancona
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  +39 3339866745
Telefoon 2: +39 3341928296
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Borgo Belfiore op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Borgo Belfiore