Villa Marsi

Nederlands English Italiano

Villa Marsi

Marche –  Pesaro e Urbino – Urbino

VAI-027


Beschrijving:

Villa Marsi – Max aantal personen: 30

Villa Marsi is een prachtig landgoed omringd door het fascinerende landschap van Le Marche “de onontdekte parel aan de Adriatische zee”.

Het eeuwenoude pand is geheel gerenoveerd onder begeleiding van een architectenbureau uit Urbino. In het hoofdgebouw vind je op de begane grond drie kamers met badkamer, de gezamenlijke ruimte “restaurant” waar s’morgens het ontbijt buffet is.

Op de bovenverdieping zijn vijf ruime kamers [drie links en twee rechts van de gang] allen met een vide waarop extra slaapgelegenheid. Je eigen privé badkamer vind je in de gang. Naast het hoofdgebouw is er een dependance met drie B&B kamers allen met badkamer.

Het zwembad van Villa Marsi is prachtig gelegen. Via een grindpad door het bos kom je uiteindelijk op een panoramische plek met het zwembad. Rondom het zwembad is er een terras met strandbedden, parasols en een poolbar met verkoelende drankjes.

Het grote voordeel van je vakantie bij Villa Marsi is “dat je s’avonds heerlijk kan aanschuiven” hierdoor hoef je niet meer op uit. Dagelijks wordt er een twee gangen diner gekookt met streekproducten. “Chef ” Sándor heeft een koksopleiding en gewerkt in veel restaurants en met bekende namen zoals “Cas Spijkers”, “Paul Fagel” etc.. Ook Christa komt uit de gastronomie wereld.

Trouw locatie Villa Marsi Voor bruidsparen is een locatie in Italië die door Nederlanders wordt gerund een voordeel qua organisatie en communicatie betreft. Bekijk de trouwpagina op de website van Villa Marsi

Villa Marsi1 Villa Marsi3
Type accommodatie:
Agriturismo, Countryhouse, B&B,
Voorzieningen:
Ontbijt, Lunch, Diners, Zwembad, Wifi, Wasservice,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Sándor & Christa
adres: Via Ca’Loreto 3
Plaats: Urbino
Postcode: 61029
Provincie: Pesaro e Urbino
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  0722 345128
Telefoon 2: 3465197083
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Villa Marsi op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Villa Marsi