il bel sogno

Nederlands English Italiano

il bel sogno

Marche –  Ascoli Piceno – Montefiore dell’Aso

VAI-040

il bel sogno
Beschrijving:

il bel sogno – Max aantal personen: 4

Wij willen al onze gasten graag met volle teugen laten genieten van rust, ruimte en de Italiaanse cultuur. ‘Il bel sogno’ is dé plek waar je even lekker kunt onthaasten, ‘ont-moeten’ en op adem kunt komen. Weg van alle drukte en stress.

Vandaar dat we ons uitsluitend op volwassenen richten zodat zij tijdens hun vakantie van échte rust en stilte kunnen genieten en geen vermaak en kabaal nodig hebben. Hier kun je echt ‘off-line’ zijn.

In onze mooie gerestaureerde azienda bieden wij onze gasten een verblijf in één van de twee 2-persoons gastenkamers met eigen douche, toilet, terras en buitenkeuken voorzien van koelkast en gascomfort. In de voormalige koeienstal zijn twee ruime kamers gemaakt die de rustieke, nostalgische sfeer van het boerderijleven van weleer uitademen.

‘Il bel sogno’ ligt tussen de Adriatische kust (10 km) en het prachtige nationale park Monte Sibillini in de Apennijnen (40 km) en biedt een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. In de omgeving vind je vele authentieke steden en dorpjes waar je heerlijk van de Italiaanse cultuur en het lekkere eten en drinken kunt genieten. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen/mountainbiken, golfen, vissen en paardrijden zijn in de nabijheid te vinden.

Dit alles biedt volop mogelijkheden om er op uit te trekken en je te ontspannen. Wij zijn een volledig rookvrij accommodatie.

il bel sogno1 il bel sogno2 il bel sogno3
Type accommodatie:
Agriturismo, B&B, Kleine Camping
Voorzieningen:
Ontbijt, Zwembad, Wifi, Outdoor activiteiten, Wasservice, Bar
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Paul & Anja van Boekholt / Heurkens
adres: Contrada Aso 113
Plaats: Montefiore dell’Aso
Postcode: 63062
Provincie: Ascoli Piceno
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  0031 6 510 29 390
Telefoon 2: 0031 6 532 90 884
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
il bel sogno op Google maps
Geplaatst in .

Comments on il bel sogno