Agriturismo Carincone

Nederlands English Italiano

Agriturismo Carincone

Marche –  Pesaro e Urbino – Pergola

VAI-015


Beschrijving:

Agriturismo Carincone – Max aantal personen: 12

Agriturismo Carincone is bij uitstek de plek voor een rustige en ontspannen vakantie. De ligging is midden in de natuur op een onontdekt plekje in de heuvels van Le Marche Italië.

De 5 appartementen van agriturismo Carincone zijn bijzonder. Ze zijn nl gebaseerd op de 4 elementen van het leven Aria, Acqua, Fuoco en Terra. Het vijfde appartement heeft als thema Sole&Luna om het geheel compleet te maken. Het is niet alleen de naam van de appartementen die het thema weergeven, maar ook de inrichting, het kleurgebruik en de decoraties, kortom de sfeer. Doordat de 4 elementen en de zon en maan allen verwerkt zijn in agriturismo Carincone zorgt het voor 1 geheel. Alles komt weer samen.

De zeer rustige ligging draagt eraan bij dat de sfeer in en om Carincone zorgt voor ontspanning. U gaat na de vakantie weer met vernieuwde energie naar huis. Doordat de appartementen goed uitgerust zijn kunt u volkomen uw eigen gang gaan.

U kunt lekker genieten op het terras met een boek, u kunt pittoreske dorpjes in de omgeving bezoeken, of misschien wilt u lekker actief bezig zijn en bijv. een mooie wandeling of fietstocht maken.

Al onze appartementen beschikken over een goed uitgeruste keuken, een badkamer en 1 of 2 slaapkamers, en een eigen privé terras met een tuinset en ligbedden.

Op de grote zonneweide is een zwembad en een BBQ te vinden met enkele leuke zitjes en zonnebedden. Rondom agriturismo Carincone kunt u overal genieten van de heerlijke rust en het mooie uitzicht.

Type accommodatie:
Agriturismo,
Voorzieningen:
Ontbijt, Zwembad, Wifi, Wasmachine, Honden toegestaan,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Eric Helmers
adres: via Montaiate 52
Plaats: Pergola
Postcode: 61045
Provincie: Pesaro e Urbino
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  00390721730399
Telefoon 2: 00393496633856
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
Agriturismo Carincone op Google maps
Geplaatst in .

Comments on Agriturismo Carincone