‘Il SETTIMO BORGO’ Bed & Breakfast & Appartamenti

Nederlands English Italiano

‘Il SETTIMO BORGO’ Bed & Breakfast & Appartamenti

Marche –  Ancona – Corinaldo

VAI-017


Beschrijving:

‘Il SETTIMO BORGO’ Bed & Breakfast & Appartamenti – Max aantal personen: 12

Een passie!

Het runnen van een Bed & Breakfast is voor velen een droom, maar bij ons komt het voort uit een pure PASSIE, een logisch gevolg én vervolg van gepassioneerde loopbanen waarbij klantgerichtheid, collegialiteit, gastvrijheid en vriendschap altijd bovenaan stonden. Na leuke carrières kregen wij de mogelijkheid om een volgende stap in onze toekomst te zetten.

Zo runnen wij, inmiddels 7 jaren, met heel veel passie ‘il settimo borgo’, hetgeen weleens door gasten wordt bevestigd in de trend van: “het zit in jullie genen, het komt uit jullie poriën!”

Verliefd!

Al 10 jaar prijkt hier: Verliefd! Deze uitdrukking geeft exact weer hoe wij ons hier voelen in Corinaldo, een pittoresk middeleeuws burchtstadje in Le Marche. Het geeft ons hier een (h)eerlijk warm gevoel van vrijheid, warmte, vlinders, blijdschap, ontroering en rust. Een plaats waar de Italiaanse tijd een poosje heeft stilgestaan.

Hier vonden wij onze locatie, op een veilige toegankelijke loopafstand naar het prachtige centrum met diverse terrasjes, barretjes en restaurants. Veel gasten ervaren een verblijf als ‘thuiskomen’, een plekje waar niets moet en bijna alles mag. Ervaar zelf tijdens een verblijf hetzelfde gevoel als waarom wij nog steeds verliefd zijn op Corinaldo en haar omgeving met veel bezienswaardigheden.Sfeervol logeren in een gastvrije omgeving!

Kom langs, proef de ongedwongen huiselijke sfeer, geniet van onze gastvrijheid en voel u thuis in een van onze sfeervolle B&B kamers of appartementen.

Type accommodatie:
Appartementen, B&B,
Voorzieningen:
Ontbijt, Diners, Wifi, Outdoor activiteiten, Wasmachine, TV,
Contactgegevens:
Naam eigenaren: Herman & Marion
adres: Viale degli Eroi 78
Plaats: Corinaldo
Postcode: 60013
Provincie: Ancona
Regio: Marche
Regiogroep: midden Italië
Telefoon 1:  0039 3454032317
Telefoon 2: 0039 3345445873
E-mail: stuur een mailtje!!
Website: bezoek de website!
‘Il SETTIMO BORGO’ Bed & Breakfast & Appartamenti op Google maps
Geplaatst in .

Comments on ‘Il SETTIMO BORGO’ Bed & Breakfast & Appartamenti